Как минава един рожден ден в нашата зала?

За тези 2 години и половина сме посрещнали над 220 рождени дни в залата. Някои дори са повтаряли своя рожден ден – което е страхотно удоволствие за целия екип и много висока оценка 🙂
Знаем, колко е важен и чакан този ден за Вас и Вашето дете и се стараем толкова, че накрая да чуем „Това беше най-якия ми рожден ден досега!“ – тогава сме толкова щастливи, колкото сте и Вие! Голяма част от гостите на рожденици празнуват след това и техните празници.

Взависимост от пакета, който изберете – 2 или 3 часа, имате на разположение цялата ни зала, само за вас, за игри във виртуална реалност и почерпка след това.
Можете да внесете торта със сертификат и пица. Нашият бар предлага топли и студени напитки, включително и нискоалкохолни за родителите. Имаме кроасани, чипсове, ядки. Можете да вкарате кетъринг или да поръчате от нас – за подробности можете да звъннете. Не е позволено внасянето на други храни и напитки, защото всяко заведение подлежи на санкции за внасяне на външни продукти, които ги няма на склад.
Тортата поднасяме и сервираме ние, имаме прибори и чинийки.

Гостите могат да бъдат до 15тина деца, заедно с тях можем да настаним и родителите им на друга маса. Едновременно могат да играят 10 деца.

За свободни места звъннете на телефон: +359 878 21 07 26, а за цени проверете тук: https://avatar-vr.eu/prices-bg/

Ще ви очакваме! 🙂