fbpx

Serious Sam VR | The Last Hope

2022-05-03T11:33:48+03:00

Serious Sam VR | The Last Hope Замисляли ли сте се какво е наистина да си Serious Sam? Искали ли сте някога да се биете с извънземни орди със собствените си две ръце? Е, сега можете! Влезте в обувките на най-големия герой на силите за отбрана на Земята в тази уникална VR симулация, базирана на собствените дневници на Сам Стоун от времето му като капитан на Battlecruiser Saratoga. Изживейте мисиите, превърнали капитан Стоун в легендата, която той е днес.

The Lab: Колекция от VR експерименти

2020-07-19T21:24:19+03:00

The Lab: Колекция от VR експерименти В джоба си имате на разположение цяла вселена на Aperture Science, The Lab предлага широка гама от начини да се насладите на VR, всичко в едно приложение. Прашка за стрелба Започнете кариерата си като стажант по калибриране, като безразсъдно унищожавате всичко в Aperture Storage Annex, като използвате прашката на Core Calibration. Голям лък Използвайте уменията си за стрелба с лък, за да защитите Вашата благородна порта от разюзданата, но възхитителна и също толкова благородна орда от нападатели. Xortex Ако сте достатъчно лош, за да станете асо на Xortex, можете да преживейте златната ера на игрите - само този път тя е навсякъде около вас. Пощенски картички Посетете екзотични, далечни местности от комфорта на собствената си глава. Човешко медицинско сканиране Изследвайте сложната красота на [...]

Pistol Whip

2020-07-06T09:51:51+03:00

Pistol Whip Вдъхновен от екшън филми като Джон Уик и Еквилибриум, Pistol Whip ви хвърля първо с пистолет във взривоопасна партида от ръчно изработени екшън сцени, всяка от които има собствен саундтрак. Но за разлика от традиционните музикални игри, Pistol Whip имате пълна свобода да стреляте и да избягвате куршуми в ритъма, който считате за подходящ. Преди играта е добре да разгреете, за да избегнете мускулна треска :)

Скоростни влакчета: Epic Roller Coasters

2020-07-06T09:32:39+03:00

Скоростни влакчета: Epic Roller Coasters В Epic Roller Coasters ще получите същото усещане като от истински влакчета. Това е симулация с висококачествена графика, базирана на физиката, в която можете дори да си правите селфита и снимки. Ще се качвате нагоре и надолу, виждайки всичко около вас, но е възможно и да искате да си затворите очите от страх! В един момент релсите свършват, но влакчето продължава. Ще се осмелите ли?

Half-Life: Alyx

2020-04-24T20:53:54+03:00

Half-Life: Alyx Half-Life: Alyx е е най-дълго чаканата игра последните години! Valve прави продължение на серията Half-Life само за VR. Разказвайки историята на невъзможна битка срещу порочна извънземна раса, известна като Комбинацията, съвкупност между събитията от Half-Life и Half-Life 2. Играейки като Alyx Vance, вие сте единственият шанс на човечеството за оцеляване. Тук графиката е впечатляваща, можете да рисувате, да свирите на пиано, трябва да пробвате тази реалност!

Walking Dead: Saints & Sinners

2020-04-24T20:49:56+03:00

Walking Dead:Saints & Sinners Бъди тих или умри, може да е мотото на играта по едно именния филм The Walking Dead. Всяко предизвикателство, с което се сблъсквате и решение, което вземате, се ръководи от ВАС. Борба с неживите, преминаване през наводнените руини на Ню Орлиънс и се изправете пред трудността да останете последният оцелял.

Go to Top