fbpx

Waltz of the Wizard: Искаш ли магически сили?

2020-07-06T10:31:07+03:00

Waltz of the Wizard: Искаш ли магически сили? Waltz of the Wizard е преживяване във виртуална реалност, което Ви позволява да усетите какво е да имате магически сили. Комбинирайте арканови съставки във врящ казан с помощта на древен дух, хванат в човешки череп. Разгърнете творческото или разрушителното вълшебство върху напълно интерактивен виртуален свят. Пътувайте до нови места, попадайки в мистериозни обстоятелства, пълни с детайли и незабравима атмосфера.

The Lab: Колекция от VR експерименти

2020-07-19T21:24:19+03:00

The Lab: Колекция от VR експерименти В джоба си имате на разположение цяла вселена на Aperture Science, The Lab предлага широка гама от начини да се насладите на VR, всичко в едно приложение. Прашка за стрелба Започнете кариерата си като стажант по калибриране, като безразсъдно унищожавате всичко в Aperture Storage Annex, като използвате прашката на Core Calibration. Голям лък Използвайте уменията си за стрелба с лък, за да защитите Вашата благородна порта от разюзданата, но възхитителна и също толкова благородна орда от нападатели. Xortex Ако сте достатъчно лош, за да станете асо на Xortex, можете да преживейте златната ера на игрите - само този път тя е навсякъде около вас. Пощенски картички Посетете екзотични, далечни местности от комфорта на собствената си глава. Човешко медицинско сканиране Изследвайте сложната красота на [...]

Скоростни влакчета: Epic Roller Coasters

2020-07-06T09:32:39+03:00

Скоростни влакчета: Epic Roller Coasters В Epic Roller Coasters ще получите същото усещане като от истински влакчета. Това е симулация с висококачествена графика, базирана на физиката, в която можете дори да си правите селфита и снимки. Ще се качвате нагоре и надолу, виждайки всичко около вас, но е възможно и да искате да си затворите очите от страх! В един момент релсите свършват, но влакчето продължава. Ще се осмелите ли?

Soundscape VR – Развихри въображението си!

2020-04-24T18:45:59+03:00

Soundscape VR – Развихри въображението си! Soundscape VR е дом на най-модерните визуални изкуства и музикални преживявания във виртуалната реалност. В тази алтернативна вселена можеш да се наслаждаваш на музиката, рисуваш, летиш, играеш, създаваш, изследваш с приятели!

Go to Top