fbpx

Waltz of the Wizard: Искаш ли магически сили?

2020-07-06T10:31:07+03:00

Waltz of the Wizard: Искаш ли магически сили? Waltz of the Wizard е преживяване във виртуална реалност, което Ви позволява да усетите какво е да имате магически сили. Комбинирайте арканови съставки във врящ казан с помощта на древен дух, хванат в човешки череп. Разгърнете творческото или разрушителното вълшебство върху напълно интерактивен виртуален свят. Пътувайте до нови места, попадайки в мистериозни обстоятелства, пълни с детайли и незабравима атмосфера.

The Lab: Колекция от VR експерименти

2020-07-06T10:25:15+03:00

The Lab: Колекция от VR експерименти В джоба си имате на разположение цяла вселена на Aperture Science, The Lab предлага широка гама от начини да се насладите на VR, всичко в едно приложение. Прашка за стрелба Започнете кариерата си като стажант по калибриране, като безразсъдно унищожавате всичко в Aperture Storage Annex, като използвате прашката на Core Calibration. Голям лък Използвайте уменията си за стрелба с лък, за да защитите Вашата благородна порта от разюзданата, но възхитителна и също толкова благородна орда от нападатели. Xortex Ако сте достатъчно лош, за да станете асо на Xortex, можете да преживейте златната ера на игрите - само този път тя е навсякъде около вас. Пощенски картички Посетете екзотични, далечни местности от комфорта на собствената си глава. Човешко медицинско сканиране Изследвайте сложната красота на [...]

PowerBeats: Фитнес игра

2020-07-06T10:02:07+03:00

PowerBeats: Фитнес игра PowerBeatsVR е интензивна, базирана на ритъм VR фитнес игра, в която се боксирате, избягвате и клякате под енергичния ритъм на музиката. Преди да сложите хедсета е добре да разгреете, за да избегнете мускулната треска. Горенето на калории никога не е било толкова забавно! Изберете музика, обстановка и гледайте как калориите се отчитат на екрана. Готови ли сте за това предизвикателство?

Pistol Whip

2020-07-06T09:51:51+03:00

Pistol Whip Вдъхновен от екшън филми като Джон Уик и Еквилибриум, Pistol Whip ви хвърля първо с пистолет във взривоопасна партида от ръчно изработени екшън сцени, всяка от които има собствен саундтрак. Но за разлика от традиционните музикални игри, Pistol Whip имате пълна свобода да стреляте и да избягвате куршуми в ритъма, който считате за подходящ. Преди играта е добре да разгреете, за да избегнете мускулна треска :)

Dr Who | Сбъдната мечта за феновете на Doctor Who!

2020-07-05T22:45:32+03:00

Dr Who | Сбъдната мечта за феновете на Doctor Who! Doctor Who: The Edge of Time Coming to VR Arcades Across the World Разработчиците на горещо очакваната VR игра Doctor Who: The Edge of Time създават персонализирана версия на играта специално за аркадни игри. Това дава възможност на всички фенове и VR ентусиасти да посетят спиращи дъха светове и да се срещнат лице в лице с класическите чудовища в аркади по целия свят. Играчите могат да изследват емблематичния TARDIS - сбъдната мечта за феновете на Doctor Who! Сблъскайте се лице в лице с плачещите ангели. Ужасяващият кошмар се сбъдва чрез виртуалната реалност. Бъдете нащрек, че са бързи и плашещи! Пилотирайте Dalek, воювайки срещу дронове и други емблематични извънземни