fbpx

Коледна история

2022-12-05T16:45:05+02:00

Коледна история Коледа е застрашена! Дядо Коледа е попаднал във виелица, изгубил е всички подаръци и не може да намери пътя към вкъщи. Само ти можеш да спасиш Коледа. За да помогнеш на Дядо Коледа да намери къщата си, трябва да запалиш светлините на най-голямото коледно дърво в гората. Преди това обаче, ще трябва да стигнеш до къщата на Дядо Коледа на Северния полюс и да въдвориш ред. Разбери защо вълшебните елфи отказват да работят и защо подаръците не стигат до децата. Побързай и съживи първото коледно дърво заедно с най-добрия елен на Дядо Коледа!

Archer

2022-05-04T14:21:26+03:00

Archer Някога искали ли сте да се пробвате в стрелбата? Мечтали ли сте да се превърнете в герой от Средновековието? В Archer ще се биете с орди от орки, гоблини и тролове, които атакуват вашата крепост, а накрая ще се пробвате да надвиете и главното страшилище! Можете да се биете сам, като истински герой, или да помолите приятелите си за помощ и да стреляте по чудовищата заедно. Побързайте! Хващайте един лък и защитете замъка си от неканени гости!

Arena

2022-05-04T14:17:42+03:00

Arena Arena е динамична и завладяваща игра със стрелба и научнофантастични елементи за много играчи. Богатото разнообразие от карти и оръжия биха развълнували всеки фен на екшън игрите. Докажете се като безстрашен гладиатор на модерния свят. Събирайте отбори и комбинирайте всяка позната тактика, за да победите враговете си във виртуалната реалност. Използвайте функциите за телепортиране и разузнавайте терена, за да получите бонус предмети. Само най-умелите играчи ще напредват в играта и ще печелят. Можете да бъдете един от тях. Превърнете се в последния оцелял в тази футуристична виртуална битка!

Serious Sam VR | The Last Hope

2022-05-03T11:33:48+03:00

Serious Sam VR | The Last Hope Замисляли ли сте се какво е наистина да си Serious Sam? Искали ли сте някога да се биете с извънземни орди със собствените си две ръце? Е, сега можете! Влезте в обувките на най-големия герой на силите за отбрана на Земята в тази уникална VR симулация, базирана на собствените дневници на Сам Стоун от времето му като капитан на Battlecruiser Saratoga. Изживейте мисиите, превърнали капитан Стоун в легендата, която той е днес.

The Lab: Колекция от VR експерименти

2020-07-19T21:24:19+03:00

The Lab: Колекция от VR експерименти В джоба си имате на разположение цяла вселена на Aperture Science, The Lab предлага широка гама от начини да се насладите на VR, всичко в едно приложение. Прашка за стрелба Започнете кариерата си като стажант по калибриране, като безразсъдно унищожавате всичко в Aperture Storage Annex, като използвате прашката на Core Calibration. Голям лък Използвайте уменията си за стрелба с лък, за да защитите Вашата благородна порта от разюзданата, но възхитителна и също толкова благородна орда от нападатели. Xortex Ако сте достатъчно лош, за да станете асо на Xortex, можете да преживейте златната ера на игрите - само този път тя е навсякъде около вас. Пощенски картички Посетете екзотични, далечни местности от комфорта на собствената си глава. Човешко медицинско сканиране Изследвайте сложната красота на [...]

Go to Top