fbpx

Serious Sam VR | The Last Hope

2020-08-16T15:20:42+03:00

Serious Sam VR | The Last Hope Замисляли ли сте се какво е наистина да си Serious Sam? Искали ли сте някога да се биете с извънземни орди със собствените си две ръце? Е, сега можете! Влезте в обувките на най-големия герой на силите за отбрана на Земята в тази уникална VR симулация, базирана на собствените дневници на Сам Стоун от времето му като капитан на Battlecruiser Saratoga. Изживейте мисиите, превърнали капитан Стоун в легендата, която той е днес.

Waltz of the Wizard: Искаш ли магически сили?

2020-07-06T10:31:07+03:00

Waltz of the Wizard: Искаш ли магически сили? Waltz of the Wizard е преживяване във виртуална реалност, което Ви позволява да усетите какво е да имате магически сили. Комбинирайте арканови съставки във врящ казан с помощта на древен дух, хванат в човешки череп. Разгърнете творческото или разрушителното вълшебство върху напълно интерактивен виртуален свят. Пътувайте до нови места, попадайки в мистериозни обстоятелства, пълни с детайли и незабравима атмосфера.

The Lab: Колекция от VR експерименти

2020-07-19T21:24:19+03:00

The Lab: Колекция от VR експерименти В джоба си имате на разположение цяла вселена на Aperture Science, The Lab предлага широка гама от начини да се насладите на VR, всичко в едно приложение. Прашка за стрелба Започнете кариерата си като стажант по калибриране, като безразсъдно унищожавате всичко в Aperture Storage Annex, като използвате прашката на Core Calibration. Голям лък Използвайте уменията си за стрелба с лък, за да защитите Вашата благородна порта от разюзданата, но възхитителна и също толкова благородна орда от нападатели. Xortex Ако сте достатъчно лош, за да станете асо на Xortex, можете да преживейте златната ера на игрите - само този път тя е навсякъде около вас. Пощенски картички Посетете екзотични, далечни местности от комфорта на собствената си глава. Човешко медицинско сканиране Изследвайте сложната красота на [...]

Go to Top