fbpx

Signal Lost

2022-05-04T15:17:57+03:00

Signal Lost Секретната изследователска станция „Асгард“ обикаля земята, но връзката внезапно е изгубена... „Асгард“ излиза от орбита и се насочва към земята, след като преди няколко часа в станцията е регистриран мощен електромагнитен импулс. Ще навлезе в земната атмосфера след час! Ударът на това огромно съоръжение със земната повърхност ще има тежки последици за цялото човечество. Целта на вашия екип за спешно реагиране е да включите отново системите, за да коригирате орбитата на станцията. Какво крие тази безлюдна станция и къде е отишъл екипажът ѝ? От вас зависи дали ще намерите отговорите, или ще умрете в най-голямото бедствие в човешката история.

House of fear

2022-05-04T15:13:50+03:00

House of fear Среднощ. Изоставена порутена колиба в гората. Паяжини в ъглите, прах по пода, разнебитени мебели и ... нито една жива душа. Къщата изглежда, че отдавна е изоставена, но такъв ли е наистина случаят? Опитвате се да разберете какво се случва, но осъзнавате едно — тази къща няма да ви позволи да се измъкнете толкова лесно. Оглеждате се и виждате, че вратите и прозорците са залостени, няма ток и загасващият пламък на свещта едва успява да освети злокобната стая. За ваш ужас осъзнавате, че сте попаднали в капан. Нечий силует примигва на фона на приглушената светлина на свещта ... Или това беше оптическа илюзия? Готови ли сте да победите страховете си и да разбулите тайните на това зловещо място?

Затворът

2022-05-04T15:08:02+03:00

The Prison Вашият полицейски екип от години преследва и разбива престъпни групировки. Последната голяма акция завършва със заляването на няколко корумпирани полицейски началници. Славата и пропастта обаче са на крачка разстояние – натопен сте и сте пратен в затвора по скалъпени обвинения. Приятелите ви все още са на свобода. Планът за бягство е в готовност. С достатъчно смелост, ловкост и късмет можете да отвоювате обратно свободата и доброто си име, за да продължите да се борите за справедливост.

Survival

2022-05-04T15:00:07+03:00

Survival Планирали сте незабравима екскурзия с приятели. Но не сте очаквали, че тя ще се превърне в мисия за оцеляване. Самолетът е ударен от светкавица и се разбива на малък необитаем остров в Тихия океан. Предавателят в пилотската кабина е развален и не ви позволява да настроите на радиочестотата, която ви трябва, за да изпратите знак за помощ. Кой знае колко време ще трябва да почакате, докато ви намери спасителният екип... Междувременно вие сте шокирани, изплашени и умирате от глад. Нямате провизии и се намирате в средата на дивата природа. Времето се влошава и имате нужда от убежище. Използвайте критичното си мислене, за да оцелеете. Проучете какво може да се намери на острова и как може да ви помогне да оцелеете.

Sanctum

2022-05-04T14:58:13+03:00

Sanctum По света има мрачни места, от които трябва да стоите далеч – там всеки ваш страх може да се сбъдне. Получили сте писмо от ваша стара приятелка и партньор в опасните приключения, с което ви моли за помощ. В писмото тя разказва, че разследва случаите на изчезнали хора в околните гори. Предстои ви да проведете свое собствено разследване. Внимавайте, защото ще рискувате не само животите, но и душите си, когато се сблъскате с древната сила, дремеща под изоставения манастир – мракът на стария храм крие ужасяващи тайни!

Mission Sigma

2022-05-04T14:49:23+03:00

Mission Sigma Тайните служби са открили и неутрализирали известен терорист, който се е укривал в покрайнините на града през последните десет години. Дотук с добрите новини. Оказва се, че на покрива на изоставен небостъргач терористът е заложил ядрена глава с таймер. Самата сграда е превърната в кула, пълна с опасни капани и препятствия. Като специалист в тези сложни операции вие сте избран от тайните служби, с чиято помощ проникнахте в двора на сградата. Останалота зависи от вас. Можете ли да преминете през всички капани и да предотвратите ядрената атака?

Go to Top