Адреналин и виртуален сървайвър в AVATAR VR Game Room

Всички сме гледали филми за фантастичното бъдеще, ако искате да ги изживеете, заповядайте!

Бъдеще с високи технологии, множество реалности, бъдеще, където лимита на въображението е единствената граница. Е, бъдещето е тук! От години VR (virtual reality / виртуална реалност) е едно от най-привлекателните средства за забавление и разтоварване по света.

Чрез технологията на виртуалната реалност човек може да изпита преживявания, които обикновеният, компютърен гейминг никога не би могъл да постигне. Avatar VR Game Room отваря врати, за да направи това забавление достъпно за всички!

С помощта на 10 напълно оборудвани станции за виртуална реалност, първокачествен звук и визия от HTC Vive, и избор от десетки, разнообразни игри – Avatar VR е първата аркейд зала изцяло създадена за виртуален гейминг. Сред предлаганите игри и преживявания са световно известните заглавия – Skyrim, Fallout и Beatsaber, както и много други преживявания, ескейп стаи и игри със стрелба.

А това, което отличава Avatar VR от всички познати аркейд клубове в Европа е наличието на 10 чифта Cybershoes обувки – най-иновативната технология във VR-а, която позволява на играча естествено придвижване във виртуалната среда, без нуждата от контролер! Всички тези фактори, както и забележителната научно-фантастична атмосфера на клуба превръщат Avatar VR в едно от най-интригуващите места за забавление – в самото сърце на София.

Преживяване, което не може да се опише с буквите от азбуката, а само с еуфорията на самите играчи.